Urcite vela ludi uz skusalo odhadnut kolko je hodin, na zaklade polohy slnka na oblohe, ale v niektorych mestach, vratane toho kde som vyrastala ja, sa dal cas, a niekedy aj den(piatok, sobota) odhadnut podla mnozstva ozratej mladeze, pripadne podla toho kolko uz maju vypite.. Takze mladez postava pred podnikmi, vacsinou ide o podniky s lacnejsim alkoholom o cca 5sk(1eur=30,126 sk) ako inde, nepocuvatelnou diskohudbou a zachodmi v takom stave ze to by hygienici museli oznacit nalepkou biohazard

tak to je piatok, alebo sobota. Ked je mladez vo vnutri(kapacity niesu preplnene) tak je ostatny vsedny den a vtedy nie je mozne merat cas.
15:00-nikde nic-mladez dosla zo skoly a chystasa na zatah, alebo drzia miesta v podniku(vid vsedny den)
17:00-par ludi postava vonku, veselo, niektori veselsie, sa bavia, vitaju s novymi -kapacity sa plnia neni kam sadnut
19:00-pred podnikom to vyzera ako na autogramiade MC Erika, slusny clovek ked chce pomedzi mladez prejst, musi na cestu lebo chodnik je zaparatany, u niektorych sa prejavuju prve fyzikalne zakony - gravitacia, alebo teleso ponorene do tekutiny.. vsetko spojene s kolotocarskym syndromom, prve nezhody medzi sporo odetymi pipenkami(my si zapiname svetre az ku krku lebo nam je kosa) a nagelovanymi fesakmi, plac, nadavky a machrovanie typu "no pod sem ked sa ma nebojis"
21:00-mladeze postava vonku pomenej.. vacsinou uz isli asi domov, ak maju vychadzy len do 22h, ostatni postavaju po dvojiciach alebo podla potreby.. ti, ktorych knise menej, drzia tych, co dosiahli najvyssi bod meditacie.
22-23:00-pred podnikom stoji zachranka. Ty kokso to je uz tolko hodin

? Podme domov uz sa mi aj tak drieme

A aby som nezabudla, na tychto ludoch obdivujem tu presnost (jasne ze ani podla slnka sa neda merat presne na minuty), a to nacasovanie, a ked sme v podniku, kde je ten chlast o 5 korun drahsi, kde neni tlacenica, mame kde sediet, pohare a WCka su relativne ciste.. netreba ani kukat na hodinky.. staci z okna.