Dodava alkohol pocit nesmrtelnosti? Aneb co dokaze chlast

Aj vy ste už absolvovali nočnú jazdu, z ktorej ste boli prinesení? Podeľte sa s nami o svoje zážitky. Pime vínko pime ho až do rána bieleho...

Dodava alkohol pocit nesmrtelnosti? Aneb co dokaze chlast

Odoslaťod Moggy » 21 Máj 2009 12:25

Vela ludi pod parou robi veci, co by vacsine z nas ani nenapadlo.. nielen v stave triezveho uvazovania, ale aj ked sa dostaneme do vyssich sfer. Raz darmo, niekedy ide pud sebazachovy bokom a nachniapany jedinec dostane chut ukazat vsetkym kto je tu sef. Mam par pozorovani a zazitkov, niektore popieraju alebo priam nazorne vystihuju zakony prirody.. mudrejsi si zoberu ponaucenie, ostatni skusia :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil Moggy dňa 22 Máj 2009 10:40, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Moggy

Založený: 21 Máj 2009 09:45

schopnost za vsetkych okolnosti trafit domov

Odoslaťod Moggy » 21 Máj 2009 12:44

mam jednu kamaratku, ktora na mitingy chodila pernamemtne oneskorene, niekedy aj o hodinu - dve, a ked sme my ostatni uz boli viac menej pri druhom alebo tretom kole, podla toho ci sme chniapali pivko alebo poldecaky, dosla a spytala sa"baby co pijete? A kolko?" no a uz bolo, objednala si vsetko naraz aby nas "dobehla" a pre istotu k nasej griotke s ledva 20% si dala slivovicku, alebo cosi ine co malo aspon 40 .. :lol: a k tomu cervene vinko, radsej 2 alebo 3 deci aby nemusela chodit 2x.. no a nemusim vraviet co sa stane ked niekto chce za pol hodiny dobehnut 2hodinovy naskok a pre istotu to zaklincuje este volacim so sebou prinesenym, co najde v dedovej pivnici a namiesa si do plastovej flasky .. pre istotu. My sme mali vzdy respekt pred degustaciou tychto kreativnych vytvorov neurcitej farby a aromy :shock:
Co vsak obdivujem je ze kdekolvek sme ju zaniesli na zastavku, samozrejme ze isla po svojich, len uz stracala schopnost udrzat rovnovahu a citat, vzdy nam povedala, nechajte ma tu pockam si na bus. A nasadla na spravny, odviezla sa az domov (dedina asi s 15 zastavkami po ceste) a trafila az do postele :geek:
Nadprirodzena chopnost: nech pijete cokolvek, v akomkolvek kratkom case a vychniapete aj tajne dedove zasoby, nech sa ocitnete kdekolvek, vzdy trafite domov, minimalne do vchodu, v lepsom pripade do vlastneho bytu, a v najlepsom priamo do postele.
Obrázok používateľa
Moggy

Boh je vsade kde sa ludia modlia

Odoslaťod Moggy » 21 Máj 2009 14:41

Urcite tato veta nie je neznama, s oblubou ju vsak pouzivaju ludia, ktori maju sice blizko k Bohu, ale necitia povinnost chodit do kostolov. Co by vsak cakal malokto, je vyskyt vsemohuceho aj v krcme :shock:
Moja kamaratka, ktora je castym prikladom nesmrtelnosti, ci takmer nesmrtelnosti, v triezvom, ci meditacnom stave, jedneho casu mala strasnu tuzbu byt k Bohu blizsie, nech je to kdekolvek. Upozornujem, ze navstevovala istu sektu, ktora mala nejake volnejsie zmyslanie a Bozie slovo casto vykrikovali aj po namesti, s mikrofonom a reprakmi:)
Tak sa stalo ze ako vzdy, sedeli sme v podniku, a druha kamoska oslavovala narodky, no bolo nas tam zo 7, poznate to, chniapali sme a clovek ma vtedy sem tam aj sproste reci, vzdy to vsak bolo v medziach slusneho spravania. Sedeli sme tam uz zo 2 hodky, ked zrazu dosla kamoska, kuka po nas ako kura na sopel. Sadne, objedna si(klasika, baby co pijete a kolko). Meska lebo bola na mitingu v sekte a premietali im filmy. Po dakej polhodinke zrazu vytahuje bibliu(uz mala dopite)a zacala z nej citat, a vysvetlovat ake sme my hriesne duse, to sme uz kukali my po nej. Potom si vzala svoje pitie(co nestihla vypit) a isla si citat k vedlajsiemu stolu.
Co vsak obdivujem je to, ze clovek nech je akokolvek nachniapany, a kdekolvek sa nachadza, dokaze precitat male pismenka v biblii a reprodukovat citany text, nedokaze si vsak spocitat kolko ma platit pri odchode z krcmy :geek: :mrgreen:
Obrázok používateľa
Moggy

Telo pod vplyvom alkoholu nie je vodicom elektrickeho prudu

Odoslaťod Moggy » 21 Máj 2009 14:54

Kamoska, stale ta ista, tuto teoriu okusil na vlastnej kozi. Rozpravala mi to druha kamoska, ktora bola v tom case pritomna. Mna na chatu nevolali :evil: takze len zreplikujem pocute.Kamoska co mi to rozpravala, ma bratranca ktory moze vychniapat aj pol litra domacej a nic, alebo takmer nic mu neni. Telo si hadam zvykne na vsetko.
Bol vecer a pilo sa, jasne ze nie kakavko :D NO a tato kamoska viac menej zarovno pila s tym bratrancom druhej kamosky viac menej zarovno az bola stata ze poriadne nevladala na nohach stat. Zrazu vyplo elektriku tak bolo treba nahodit. Tak teda ze ide ona.. skrina vraj bola niekde na medziposchodi, tak sa tam vyskrabala nejako po dvoch, po styroch ako prislo.. a potom vopchala ruku do elektriny.. Ze ju poriadne skopalo nasledkom coho zletela aj z tych schodov, nemusim ani spominat. Vsetci sa postavili okolo nej, vyplieskani zo situacie a reku "nestalo sa ti nic?" a ona ze " no co po mne kukate" elektrinu vsak nahodila :ugeek: Ked jej to rozpravali na druhy den, ani im nechcela verit.
Co u tychto ludi obdivujem je to, ze aj za cenu straty vlastneho zivota spravia potrebne opatrenia pre blaho ostatnych.. A vlastne aj to, ze z tej slehy co vraj dostala, a masaz od schodov, nema ziadnu ujmu, o ktorej by sme nevedeli uz predtym
Obrázok používateľa
Moggy

Nastavte si spravny cas

Odoslaťod Moggy » 22 Máj 2009 10:35

Urcite vela ludi uz skusalo odhadnut kolko je hodin, na zaklade polohy slnka na oblohe, ale v niektorych mestach, vratane toho kde som vyrastala ja, sa dal cas, a niekedy aj den(piatok, sobota) odhadnut podla mnozstva ozratej mladeze, pripadne podla toho kolko uz maju vypite.. Takze mladez postava pred podnikmi, vacsinou ide o podniky s lacnejsim alkoholom o cca 5sk(1eur=30,126 sk) ako inde, nepocuvatelnou diskohudbou a zachodmi v takom stave ze to by hygienici museli oznacit nalepkou biohazard :lol: tak to je piatok, alebo sobota. Ked je mladez vo vnutri(kapacity niesu preplnene) tak je ostatny vsedny den a vtedy nie je mozne merat cas.
15:00-nikde nic-mladez dosla zo skoly a chystasa na zatah, alebo drzia miesta v podniku(vid vsedny den)
17:00-par ludi postava vonku, veselo, niektori veselsie, sa bavia, vitaju s novymi -kapacity sa plnia neni kam sadnut
19:00-pred podnikom to vyzera ako na autogramiade MC Erika, slusny clovek ked chce pomedzi mladez prejst, musi na cestu lebo chodnik je zaparatany, u niektorych sa prejavuju prve fyzikalne zakony - gravitacia, alebo teleso ponorene do tekutiny.. vsetko spojene s kolotocarskym syndromom, prve nezhody medzi sporo odetymi pipenkami(my si zapiname svetre az ku krku lebo nam je kosa) a nagelovanymi fesakmi, plac, nadavky a machrovanie typu "no pod sem ked sa ma nebojis"
21:00-mladeze postava vonku pomenej.. vacsinou uz isli asi domov, ak maju vychadzy len do 22h, ostatni postavaju po dvojiciach alebo podla potreby.. ti, ktorych knise menej, drzia tych, co dosiahli najvyssi bod meditacie.
22-23:00-pred podnikom stoji zachranka. Ty kokso to je uz tolko hodin :o ? Podme domov uz sa mi aj tak drieme :mrgreen:
A aby som nezabudla, na tychto ludoch obdivujem tu presnost (jasne ze ani podla slnka sa neda merat presne na minuty), a to nacasovanie, a ked sme v podniku, kde je ten chlast o 5 korun drahsi, kde neni tlacenica, mame kde sediet, pohare a WCka su relativne ciste.. netreba ani kukat na hodinky.. staci z okna.
Obrázok používateľa
Moggy

Da sa ozrat do triezva?

Odoslaťod Moggy » 22 Máj 2009 10:57

Jedna kamoska mi povedala, ze ked boli raz na zatahu spojenom s nejakym dedmetalovym koncertom(bola si odomna pytat cierne tricko :lol:, kere mi potom doniesla s nejakymi dierkami od cigarety, nakonec jej ostalo - na dalsie koncerty aby mala co k ciernym nohavicam a ciernym topankam ) tak chniapali od vecera az do rana. Vraj ked uz dosiahnes absolutny bod.. tak chniapes a vytriezvievas. Veru neviem.. my ked sme sa skusali ozrat,(ked sa na nas vybodol frajer, alebo preto ze bol piatok - vtedy sa obetovavala ta nasa kamoska a nepodarilo sa to ani jej) z daleka sme nedosialhi ani polovicu toho oneho bodu. A pritom ja na to geny mam, niekolko generacne dokonca(otec, stary otec) v tomto som vsak ako tiger-vegetarian..chlast mi nechuti, aspon nie v takej miere aby to stacilo na opicu.. po prvych priznakoch stavu miernej meditacie sa zaludok vzburi a je po pokuse. Takze za tie roky sme na to neprisli. A neviem ci sa to vobec dakomu podarilo, ked aj silnych a strenovanych chlapov s niekolkorocnymi skusenostami chlast polozi - na stol, pod stol, na stolicku, pod stolicku, na lavicku, pod lavicku.
Obrázok používateľa
Moggy

Ako si dodat odvahu na rande aneb v nudzi poznas priatela

Odoslaťod Moggy » 26 Máj 2009 10:57

Urcite sa vela ludom stalo, ze ked isli na prve rande,ani nevedeli ako ten druhy vyzera. A urcite si niekto aj tasne na odvahu :lol: Moj zazitok sice nie je rande v pravom zmysle slova.. rada sa stretavam s novymi ludmi z pokecu, na pivko, pokecat a tak.
Bolo leto a uz daky cas som si okrem inych dopisovala aj s jednym chalanom.. gramatika a slovny prejav dotychneho naznacoval ukoncenie skolskej dochadzky v 4 rocniku ZS a sam seba opisal ako celkom pohladneho blondaka. Velmi sa chcel stretnut a ze ma pekneho kamosa tak sme sa dohodli ze kde a zavolala som baby nech idu somnou, ze aspon bude sranda. My sme si ziadnych nabijakov, zvlast posobiacich takym lacnym dojmom nehladali, a povazovali sme to za riadnu prdel.. no a boli sme zvedave na dvoch "inteligentnych fesakov". Dosli sme teda tam.. podnik jeden z tych v nizsej cenovej kategorii, kukam okolo seba a niekde pri strednom stole lezi chalanisko na stole "na supermana", to je ta poloha ktoru zaujme superman ked sa chysta odletiet ta het :lol: :lol: pre tych co nevedia. Potom dojde k nam daky spatny nosaty chudy chlapec a pyta sa ze ci to my sme dosli za tym kamosom vravim ze hej.. Hentomu este dvihol hlavu od stola ze "mas navstevu" na co sa "fesi blondak" len z poslednych sil nejako divno usklabil a meditoval dalej :lol: a uz nam bolo rehotno.. "baby ja sa vam ospravedlnujem ja neviem co sa tak chytro nadrbal. A date mi telefonne cislo?" No to vis bobe..
Alkoholje svina vec.. niekedy doda cloveku tolko odvahy na stretko, az mu je vsetko jedno a je to niekedy vyborna sanca pre najlepsieho kamosa, ovsem by musel mat iny ksicht a iny sposob ohurovania mladych ziab :mrgreen:
Obrázok používateľa
Moggy

Sex po telefone aneb skryty talent

Odoslaťod Moggy » 26 Máj 2009 11:47

Ta moja kamoska, co jedneho casu nosila do podniku bibliu raz dostala napad za 50sk denne. To bolo este predtym ako zacala chodit do tej sekty a chvilu pred tym ako objavila skutocny sex. Ked T-mobile, svojho casu Eurotel vymyslel skvely tah, dobijanie kreditu z hovorov z inych sieti. Vtedy sme internet doma este nemali a vela ludi v tom case ficalo cez teletext na strankach mobilnych operatorov, kde vela ludi pisalo odkazy typu:prezvon mi ja ti zavolam. Pravdaze clovek sa hanbi aj po telefone tak sme si vzdy otvorili vinko, alebo cosi co sa zapija mineralkou, kofolou alebo inym hasiacim pitim. Samozrejme mne tvrde nechuti tak ja som viac H2O ale kamoska sa vzdy dostala do stavu blizkeho meditacii a uz prezvanala cisla zo svojho, mojho, sestrinho cisla a cakali sme.. ked niekto zavolal ona vypravala sprostosti a my sme sa rehotali ako kone. Ked sme mali kredit dobity, potom vyvolavala uz len zo svojho, zacalo ju to bavit kotuhu jednu. Potom sa neraz stalo ze ideme do mesta a len jej zvoni telefon, dvihne a potom vravi" teraz nie" mozno sa hanbila rozpravat somariny do telefonu za triezva, lebo ked medituje aj v meste tak nema problem rozpravat hocico :mrgreen: :lol: :lol:
Co ma fascinuje je to, ze ked sa niekto nachniape tak v sebe objavi skryte vlohy ktore sa prejavuju len v urcitej faze nachniapanosti:)
Obrázok používateľa
Moggy

Neser barmana

Odoslaťod Moggy » 26 Máj 2009 12:05

Jedneho casu sme chodili sem tam v nasom meste do jedneho kubanskeho podniku. Poznate to prijemna atmosfera, fajn hudba a miesane napoje drahe ako svina. Barman bol kamos, vlastne frajer kamosky(tej druhej) tak sme mali degustacie na podnik :ugeek: Z toho sa da fajnovo ozrat, dobre sa to cucuka, alkohol tam ani necitit a potom clovek grca ako lajon.. teda taky co ma tak malu vydrz ako ja, vyhodou je ze si potom setko pametam a mozem zaznamenavat udalosti :lol:
Takze bolo to v zime, ten barman oslavoval narodky a ja meniny. Bol v praci takze sme ho isli vsetci kuknut a tak nam ponalieval.. bola tam kamoska ktora hra hlavnu ulohu v mojich prispevkoch, jeho mlada, moj mlady a este jeden kamos kereho on strasne nemal rad lebo si robil zalusk na tu jeho.Samozrejme ze to bolo jednostranne. Takze kym sme my pili uz tretiu rundu on sa pasoval s tou prvou a jedinou za ten vecer:D totizto to bol taky miesany napoj ze 4 druhy tvrdeho chlastu zaliate sampanskym, v 3dl pohari. Ako kazdy spravny chlap aby neostal v zahanbeni, neeeeeeeeeee to je dobre ja to vypijem.. nic mi neni. Ked to vypil ledva stal na 2 a spomenul si ze ma od mati zaracha dospely vtedy asi 20rocny chalan :lol: a ze uz musi ist domov. Veru ani neviem ako sa domov dostal.. v tej zime a snehu.
Poucenie: Neserte barmana, odrovna vas jedinym poharikom. A na druhej strane svojim sposobom obdivujem ludi,ktori vramci zachovania si cti, a vramci toho ze "som predsa nejaky chlap" sa postavia aj nepriatelovi proti ktoremu nemaju sancu :mrgreen:
Obrázok používateľa
Moggy

Alkohol nam dava kriiiiiiiidla

Odoslaťod Moggy » 27 Máj 2009 16:29

Vela krat som niekde citala alebo pocula, ojedinele aj videla, ako nejaky nacecany jedinec(ci uz prilezitostny alebo notoricky) v stave vysokej meditacie, znasa vsetko akosi lepsie a bez nasledkov. Naraz, uraz, bitku a kopance, ci ako moja kamoska aj slehy s eletrinou a pady zo strmych schodov.Kym normalny clovek by mal uz davno dolamane ruky a nohy, krce ako svina a modriny, pod vplyvom alkoholu sa tieto nasledky gravitacie, akcie a reakcie a fyzikalnych zakonov nejako neobjavuju..Maximalne tak poopicne bolesti hlavy, pripadne nejaka "kde sa vzala tu sa vzala" :mrgreen: miniboliestka
Keby sme boli taki vsetci, 100% do roka skrachuje cele zdravotnictvo :mrgreen: nikto by nebol chory vdaka pravidelnej vnutornej dezinfekcii a nikto by nic nemal dolamane, len by sa akurat vsetci cudovali ako im v hlavach duni
Obrázok používateľa
Moggy

Ďalšia

Naspäť na Spomienky na opilecké párty (ak si teda spomínate)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.